Hvor skal vi sove i nat - Pintrip Guiden


Hvor skal vi sove i nat?

Et tilbagevendende spørgsmål for os med autocamper



Laban var en dansk duo, der bestod af Lecia Jønsson og Ivan Pedersen, og som debuterede i 1982 med kæmpehittet "Hvor ska' vi sove i nat", som er en dansk udgave af den italienske sang "Sarà perché ti amo". Denne ene sang, "Hvor ska' vi sove i nat", har solgt over en million af eksemplarer.
Spørgsmålet er også aktuelt for os med autocamper. Mange tager nemlig på tur ud i det blå og søger først efter en plads for natten, når eftermiddagen er ved at gå på hæld. Det er her, at du slår op i Pintrip Guiden med mange danske holdepladser - eller finder nattens holdeplads på Pintrip-app’en.

Sidste år tog autocamperturister med stor begejstring imod den nye Pintrip guidebog over lokale holdepladser i Danmark, som ægteparret Henriette og Peter Rask står bag. Guidebogen har været i brug siden den 31. marts 2019, og den har introduceret et nyt rejsekoncept i Danmark, for den leder autocamperturister rundt på de danske landeveje og direkte hjem til private værter. Her venter der unikke oplevelser på autocamperturisterne.
Den store interesse for Pintrip har bevist, at denne form for rejsekoncept er efterspurgt i Danmark. Hidtil har autocamperturister bl.a. benyttet de traditionelle campingpladser på deres færden rundt i landet. Med en Pintrip guidebog i hånden fravælger man ikke nødvendigvis campingpladserne, men i stedet for tilvælger man et alternativ. 


Autocamperfolket, som primært er i alderen 50+, elsker friheden på hjul, og de sætter stor pris på at kunne trække stikket og opleve noget nyt hver dag. Det kan de netop gøre med en Pintrip guidebog i hånden. Det står klart her næsten et år siden udgivelsen af den første guidebog, at det er de unikke oplevelser, lokale kvalitetsprodukter og mødet med de passionerede værter, som er trækplaster for autocamperfolket.

Guidebogen viser bl.a. vej til gårdbutikker, vingårde, museer og landevejskroer i Danmark, og de forskellige værter har været særdeles velbesøgt. Pintrip har vist sig at have en positiv effekt i de små lokalsamfund, hvor størstedelen af værterne befinder sig. Konceptet er kendt fra bl.a. Tyskland og Frankrig, og både danskere og udlændinge har købt Pintrip Guide. 

I 2019 blev der solgt 3000 guidebøger, og af dem er halvdelen solgt til udlandet. Den gode modtagelse har banet vejen for samarbejdsaftaler med flere internationale forhandlere af autocampere i 2020, bl.a. Volkswagen og Carado, hvilket kun har styrket Pintrip-konceptet.

I år har Henriette lavet kontrakter med mange nye værter, som gerne vil være en del af Pintrip. Hun har især fokuseret på at finde flere værter på Sjælland og øerne, for det var lidt af en mangelvare i sidste års guidebog. Hendes arbejde har båret frugt, for i denne sæson vil der være 49 værter i region Sjælland og region Hovedstaden versus 19 værter sidste sæson. Værterne er særlig udvalgt af Henriette og Peter Rask, for det er alfa og omega at værterne virkelig har lyst og ved hvad det vil sige at være en del af Pintrip, for de åbner jo dørene, og deler deres sted med andre.

Guidebogen er i år udvidet med 69 unikke værter i forhold til sidste sæson, som faktisk betyder at der vil være 99 helt nye steder i Pintrip Guidebog 2020. Nogle værter fra sæson 2019 har valgt, at de ikke længere vil være en del af Pintrip, men samlet set vil der være 252 værter i sæson 2020, og de kan i alt tilbyde mere end 625 holdepladser.


Udover flere holdepladser i år, så bliver guidebogen, som noget helt nyt, også digitaliseret. Dvs. at man med i købet også får en app, som også er noget flere Pintrip brugere har efterspurgt. Appen er bl.a. blevet til på baggrund af Open Data Challenge 2019, hvor Pintrip var finalist og vandt. Formålet med konkurrencen var at bidrage til at løse udfordringen med hvordan man kan åbne offentlige data som kan bruges til at løse konkrete udfordringer indenfor turisme. Konkret har det betydet at Pintrip har fået adgang til Vejdirektoratets tømmestationer i Danmark. Pengepræmien fra konkurrencen har Pintrip brugt til at føre konceptet ud i livet, hvilket betyder at man i appen kan finde opdateret information på alle værter, og som resultat af konkurrencen, kan man også finde opdateret information om, hvor man gratis kan komme af med grå og sort vand.  


FAKTA
• Pintrip Guide 2020 koster 299 danske kroner.
• I 2019 var der 184 værter, som åbnede dørene op for Pintrip gæster, men i år vil der være 252, som byder autocamperfolket indenfor.
• Sidste år eksisterede Pintrip kun i fysisk bogform, men i år får man en app med i købet, som viser de forskellige holdepladser og som en ekstra bonus også alle Vejdirektoratets tømmestationer i Danmark.
• Ved køb af Pintrip Guide bliver man medlem et år fra den 31. marts 2020 til den 31. marts 2021. Køberne kan gratis overnatte en nat på alle holdepladser, som er anvist i Pintrip-guiden.
• Pintrip er udviklet og ejet af ægteparret Henriette og Peter Rask, som selv har kørt med autocamper i det meste af Europa. De har netop fået inspiration til Pintrip på baggrund af deres egne rejser.
Telefon +45 22379588
Mail: pintrip@pintrip.eu
Bogen kan bestilles på www.pintrip.eu




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Skallerup Seaside Resort